Kurser

Drømmer du om at arbejde på et specialiseret felt som specialsøgs-hundefører, så har vi kurset til dig.

Kom med på rejsen med din hund, og se den udvikle sig og mærk hvordan jeres samarbejde vil nå helt nye højder og start jeres virke som specialsøgshund og føre. 


Passer jeres drøm ikke ind i en af vores faste kasser, så kontakt os og få en snak omkring muligheden for netop dig og din hund. 

Vi holder kurser i følgende, med rullende datoer:

Narkosøg

12 måneder

Narkosøg

12 måneder

Sprængstofsøg

12 måneder

Sprængstofsøg

12 måneder

Skimmelsvampsøg

6-9 måneder

Skimmelsvampsøg

6 måneder

Sengelussøg

6-9 måneder

Sengelussøg

6 måneder

Cadaversøg

6-9 måneder

Cadaversøg

6 måneder

Spor

1-2 dage

Spor

1-2 dage

Bid

1-2 dage

Bid

1-2 dage

Lydighed

1-2 dage

Lydighed

1-2 dage

Mundkurvs-arbejde

1 dag

Mundkurvs-arbejde

1 dag

Vi holder kurserne med udgangspunkt i Midtjylland, men vi har flere muligheder rundt i hele landet.


Der tilbydes også muligheden for ”Board and Train” hvor vi har hunden i uddannelse i en periode, og du kommer og lærer at bruge det indlærte, og går til en prøve sammen med hunden.


Priserne starter fra 3500 DKR og vi kører helst kun små hold for at der er tid nok til alle.

Michael er en af de mest kyndige, professionelle og hjælpsomme trænere/ instruktører, jeg nogensinde har haft. Jeg vil helt klart anbefale ham!

Internationalt certificat:


Vi afholder alle typer af specialsøgskurser efter et fastsat regelsæt fra American Working Dog og standarter fra Toldstyrrelsen, Politiet og Forsvaret.


Vi har bygget vores søgstræning op på Scentlogix produkter og kan som de eneste(!) i Danmark undervise i brugen og træningen i disse produkter. Vi har også samarbejde med netop Scentlogix som gør at vi må lave en påtegning med dem på Danish K9 Solutions kursusbeviser og vi er certificerede til at må forhandle dette som de eneste(!) i Skandinavien.


Når du starter på et kursus hos Danish K9 Solutions, er noget af det første du får gennemgået, Logbogen. Der er nemlig krav fra USA om at der skal være 100 timers træning med en uddannet instruktør og at logbøgerne stemmer da disse skal bruges ved en evt. tvist omkring hundes arbejde.

Der er ud over de 100 timer, krav om der logbogs føres min. 16 timers træning/arbejde med hunden om måneden for at kunne opretholde et gyldigt certifikat fra American Working Dog.


I Danmark er der desværre ikke endnu fastlagte standarter på specialsøgs området, som gør at der er flere som tilbyder træning, men ikke i regi af internationale godkendte organisationer.


Når kursusforløbet er afsluttet, vil man kunne tage arbejde i det meste af verden med sin godkendte hund. Hvilket ikke vil være muligt uden et godkendt certifikat.

Akela finder Scentlogix TNT i en bil. 
Dette billede er fra et af vores kurser hvor vi holder træning ude på en skrotplads. På denne måde kan hundene komme ud og få love til at kravle rundt i bilerne, uden vi skal være alt for bange for ridser.